Uitslag ING actie, Help Nederland vooruit, bekend

De Plusbus Halsteren-Lepelstraat is door de actie: “ING.nl Stem Nederland Vooruit” in de prijzen gevallen.
Zaterdag 19 maart heeft de prijsuitreiking plaats gevonden op het ING-kantoor in Roosendaal.
We waren uitgenodigd met nog vier andere organisaties, die in rayon West-Brabant, geselecteerd waren.
Het bleef tot het laatst een spannende gebeurtenis, want geen van de geselecteerden wisten op welke plaats zij geëindigd waren.
Toen de 4e prijs werd uitgereikt wisten we dat wij bovenaan stonden.
Wij bedanken dan ook alle mensen, die hun stem op ons hebben uitgebracht, want dankzij uw stem zijn wij op de eerste plaats geëindigd.
De ING bedanken we voor dit mooie initiatief, waardoor wij een extra steun in de rug hebben ontvangen.  
Verder willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om al onze sponsoren en donateurs openlijk te bedanken. Zij hebben het mogelijk gemaakt om de bus weer te laten rijden voor de doelgroep nl. 55-plussers en mensen met een beperking.
Informatie over onze sponsoren kunt u vinden via onze site: www.plus-bus.nl

Stichting Plusbus Halsteren-Lepelstraat feliciteert haar honderdste klant.

De heer Laanen, wonende Vogelenzang 2, was onze honderdste klant.
Maandag 6 juni hebben we de heer en mevrouw Laanen in het zonnetje gezet.
Zij zijn samen met de chauffeur voor de bus op de foto gezet.
Om dit heuglijke feit te vieren heeft de “Stichting Plusbus Halsteren-Lepelstraat” hen twee retourtjes met de Plusbus aangeboden en dat onderstreept met een doosje bonbons.
Door de familie Laanen werden we uitgenodigd om een kopje koffie te komen drinken.
Toen hoorden we van de heer Laanen dat het zuiver toeval was dat hij de honderdste klant is geworden. Zijn vrouw lag in het ziekenhuis en hij was van plan om per fiets op bezoek te gaan. Nu was het weer die ochtend slecht en dacht hij “Ik ga de Plusbus bellen dan kom ik gemakkelijk en droog in het ziekenhuis”. Hij was bijzonder tevreden, was op tijd voor het bezoek en werd ook weer opgehaald volgens de gemaakte afspraak.
Hij vond het een comfortabele  bus en had alle lof voor de chauffeur.
Zij vinden het een goede zaak dat de Plusbus weer terug is. De ouderen kunnen naar de dokter de therapeut, de kapper, de tandarts naar alle winkels, op bezoek bij familie of kennissen in Halsteren of Lepelstraat.
Bovendien kunnen ze op bezoek in de verzorgings-en verpleeghuizen en het ziekenhuis in Bergen op Zoom.
U kunt een rit bestellen op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur voor die middag en voor de volgende ochtend.Tel.06-38267251
Ook voor de volgende dagen is dat mogelijk.
U kunt ons project nog altijd ondersteunen door een kleine gift over te maken op:
NL 18 RABO 0300665296.

Plusbus Halsteren-Lepelstraat rijdt ruim 1 jaar.

Nu de “Stichting Plusbus Halsteren-Lepelstraat” haar bus ruim een jaar op de weg heeft, willen wij als bestuur u laten weten wat het resultaat is.
We zijn zeer tevreden.
Wat betreft de financiering bij de totstandkoming van het project willen wij de diverse instanties te weten: Het Nationaal Ouderenfonds, het Oranjefonds, de Rabobank, de ING. de Gemeente, “Aan Zet”  “Tante Louise Vivensis” hartelijk danken voor hun loyale medewerking.
Door deze giften hebben we een extra afbetaling kunnen realiseren en is het lease-bedrag, wat we maandelijks verschuldigd zijn, aanzienlijk verminderd.

Veel dank zijn we ook verschuldigd aan onze sponsoren, die een jaarlijkse bijdrage leveren, waardoor we voldoende armslag hebben om voor de  het behoud van de bus in de toekomst te zorgen.
Onze sponsoren, die ons jaarlijks steunen zijn:
Plus Grinwis, Tante Louise, Het Poortje Fietsen, Intratuin, Ben van der Heiden, Café Zaal Tivoli, De Azalea, De Halsterse Krant, Dekachering Services, Vakgarage SDH, Quest Multi Media, Sabic, 4 All Ages, De Kluskwast, Arno Kommers, Baas Makelaars, Autobedrijf Eskes, Supreme Hosting, Verbeek & Partners, SVW de Wittenhorst.

De Plusbus rijdt naar Noveenvieringen Lepelstraat

Als u gebruik wilt maken van de Plusbus Halsteren-Lepelstraat voor een rit naar deze vieren op de dinsdagavond en/of de slotviering op zondag 18 juni, dan kunt u contactopnemen met de Stichting Plusbus Halsteren-Lepelstraat. Te bereiken op maandag t/m vrijdag alleen ’s  morgens tussen 9.00 en 12.00 uur via telefoonnummer 06-38267251.

Afscheid van een chauffeur

Vrijdag 30 juni om 12.00 uur kwam Frits van Dijk nietsvermoedend het kantoor binnenstappen om zijn sleutels in te leveren.

Toen hij de deur van het kantoor opendeed werd hij verrast door een groot aantal vrijwilligers en het bestuur.

Dit had hij niet verwacht.
Ook zijn echtgenote was aanwezig, Zij was op de hoogte van het gebeuren.
In  het lokaaltje naast het kantoor was er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Ad de Bruijn, die heel lang met hem samengewerkt heeft, hield een toespraak en bedankte hem namens iedereen voor zijn jarenlange inzet en trouw aan de Plusbus.

Sprekend voor Frits was, dat toen de oude Plusbus niet meer reed, hij nog diverse klanten vervoerde met zijn eigen auto naar de verschillende bestemmingen.

Het dankwoord werd onderstreept door een cadeaubon en zijn vrouw kreeg een mooit boeket aangeboden.

Verder werden er tijdens het gezellig samenzijn herinneringen opgehaald aan de leuke gebeurtenissen, die in de afgelopen jaren waren voorgevallen.

Wij wensen Frits en Bella nog veel plezier de komende jaren in een goede gezondheid.

 

First  Previous  1  2  3  4  5  Next  Last